مدیریت آزمایشگاه غذا و دارو
وحید طایفی اردبیلی
رشته تحصیلی: کارشناسی ارشد بیو شیمی
شماره تماس ۰۴۵۳۳۵۱۹۱۰۰
تاریخچه مدیریت آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی استان اردبیل
آزمایشگاه کنترل مواد غذایی اردبیل اولین بار در دهه ۱۳۶۰ به صورت مشترک با آزمایشگاه تشخیص طبی بیمارستان فاطمی به سرپرستی آقای داور مبینی راه اندازی شد و بعد از تعویض چندین ساختمان در سال ۱۳۸۵ در ساختمان کنونی معاونت غذا ودارو واقع در خیابان باکری به صورت مستقل مستقر گردید. هم اکنون آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در فضایی با زیر بنای حدود ۴۰۰ متر مربع و با ۹ نفر نیروی کارشناس با مدارک فوق لیسانس و لیسانس مشغول به فعالیت می باشد.
آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سال ۱۳۹۴ به انواع دستگاه های پیشرفته از جمله کروماتوگرافی گازی ( GC-Mass )، کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا ( HPLC )، الایزا ریدر و ترموسایکلر ( PCR ) جهت شناسایی تقلبات پیشرفته در مواد غذایی مجهز گردید.
اهم وظایف رئیس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی:
- بررسی جواب آزمایشات بخش ها و انطباق آن با استاندارد ملی ایران
- تهیه و ارائه آمار
- هماهنگ کردن بخش های آزمایشگاه جهت انجام بهینه وظایف
- بررسی و تائید توانایی آزمایشگاه های کارخانجات تولید مواد غذایی و آزمایشگاه های همکار
- برآورد کردن نیازهای تجهیزاتی و مواد مصرفی و درخواست خرید آن
- کنترل کیفیت بخش های آزمایشگاه
- رفع اشکالات نرم افزاری و سخت افزاری تجهیزات آزمایشگاه در صورت توان
- تهیه و تدوین فرایندهای ارتقای کیفیت و برنامه استراتژیک آزمایشگاه
- تدوین دستورالعمل های کاری ( SOP ) روش های کنترل و ضوابط مربوط به کلیه فرآورده های غذایی ، آرایشی و بهداشتی
- همکاری در اجرای طرح های تحقیقاتی
- برگزاری دوره های آموزشی برای کارشناسان و مسئولین فنی کارخانجات تولیدی.