ضوابط و دستوالعملها
ضوابط ، دستورالعمل ها و بخشنامه های حوزه امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی
قوانین، ضوابط، مقررات و بخشنامه های حوزه امور فرآورده های آرایشی و بهداشتی
برخی از دستورالعمل های ضروری
راهنمای ثبت مواد اولیه غذا وآشامیدنی
راهنمای ثبت فراورده آرایشی وبهداشتی (IRC)
ثبت درخواست،بازبینی و تمدید پروانه منبع غذاوآشامیدنی
دستورالعمل اجرایی واحدهای کوچک تولید و بسته بندی (کارگاهی)
دستورالعمل اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی
ضوابط و معیارهای استقرار (حداقل فواصل با سایر واحدهای صنعتی و خدماتی، سکونت گاهها و عوارض طبیعی)
راهنمای ثبت نام مسئولین فنی در سامانه TTAC
راهنمای انتخاب مسئول فنی در سامانهTTAC
دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی، تائید صلاحیت، صدور و تمدید مجوز فعالیت موسسات آموزشی