واحدهای تولیدی و کارخانجات غذا و آشامیدنی در سال 1403
واحدهای تولیدی و کارخانجات غذا و آشامیدنی در سال 1403:
|
|
جمع کل |
|
نوشیدنی |
48 |
|
گوشت/ ماکیان |
3 |
|
فرآورده های لبنی/تخم مرغ/جایگزین های آن ها |
51 |
|
روغن ها/ چربی های خوراکی |
3 |
|
محصولات قنادی/ شکلات و شیرین کننده ها |
19 |
|
محصولات خشک غلات /حبوبات / دانه ها |
29 |
|
غذاهای دریایی |
2 |
|
ادویه و چاشنی/ نگهدارنده ها/ عصاره ها |
25 |
|
محصولات نان/ کیک و شیرینی |
17 |
|
مواد غذایی/ آماده/ فرآوری و حفظ شده |
43 |
|
سبزیجات(بی برگ)-ناآماده/فرآوری نشده(تازه) |
1 |
|
سبزیجات برگی- ناآماده/فرآوری نشده (تازه) |
2 |
|
میوه ها/ سبزیجات/آجیل/تنقلات-آماده/فرآوری شده |
32 |
|
افزودنی خوراکی |
3 |
|
مواد بسته بندی/ مواد در تماس با موادغذایی و آشامیدنی |
9 |
|
وسایل و ظروف غذاخوری |
2 |
|
مجموع کل |
289 |

