جلسه بررسی چالشهای خرید ملزومات دیالیز

۱۶ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۰ کد : ۳۳۷۵۲ اخبار تصویری متنی
تعداد بازدید:۱۴

با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه، جلسه بررسی چالش های خرید ملزومات دیالیز در مراکز دیالیز دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، قبل ازظهر امروز دوشنبه ۱۶ مهرماه ۱۴۰۳ جلسه بررسی  چالشهای مراکز دیالیز تابعه دانشگاه با حضور معاون غذا و دارو، مدیران و کارشناسان اقتصاد دارو، مدیریت دارو ، اداره تجهیزات پزشکی و اداره پایش مصرف محصولات سلامت محور معاونت مذکور و با حضور مدیر مالی، کارپرداز دارویی و مسئول بخش دیالیز بیمارستان بوعلی بعنوان سانتر اصلی دیلیز دانشگاه در سالن جلسات معاونت غذا و دارو برگزار شد.

در این جلسه بر اهمیت درخواست صحیح و دقیق ملزومات مورد نیاز بر اساس نیازسنجی اصولی مسئولین بخشهای دیالیز و پیگیری کارپردازان دارویی، ممنوع بودن سبدفروشی از سوی شرکتهای تامین کننده ملزومات دیالیز، لزوم توجه مسئولین در مراکز تابعه در خرید از شرکتهای تامین کننده به نیاز واقعی و نیز توجه به کیفیت و قیمت اقلام مربوطه و ‌‌‌‌‌..... تاکید شد.

کلید واژه ها: معاونت غذا و دارو اردبیل

نظر شما :